donderdag 8 september 2016

Nathalie Meskens als advocate 'Danni Lowinski' krijgt De (ex?) man op de koffie


Nathalie Meskens als advocate 'Danni Lowinski' krijgt De (ex?) man op de koffie

Gemiddeld 1.156.853 fans -goed voor een marktaandeel van 44,0% (live +4, VVA 18-54)- bekeken de achtste aflevering van Danni Lowinski met Nathalie Meskens.

Dat de opvallende en sexy advocate populair en hot is bij de Vlaamse kijker, mag duidelijk zijn. Maar ook bij haar ex valt  Danni Lowinski (Nathalie Meskens) nog steeds in de smaak.

Op donderdag 26 april 2012 doet Ben Segers zijn intrede als Andy, Danni’s ex, die technisch gezien nog steeds haar man is.

Tot grote verbazing van Danni Lowinski (Nathalie Meskens) en haar beste vriendin Bieke (Marianne Devriese) komt hij onverwacht, gewapend met pralines, langs.

Wat wil hij van Danni Lowinski (Nathalie Meskens)? En hoe zit het nu eigenlijk tussen die twee?

Zelfs de advocate Danni Lowinski (Nathalie Meskens) lijkt niet goed te weten wat ze ervan moet vinden. En Roman (Michel van Dousselaere), die is maar al te blij dat zijn verloren schoonzoon terug is van weggeweest.

Naast haar woelige privéleven, heeft Danni Lowinski (Nathalie Meskens) uiteraard ook nog een job te doen. Ze trekt naar het jeugdparket om een dwanghuwelijk te voorkomen voor de 16-jarige Turkse Zenyep (gastactrice Tatyana Beloy).

Haar vader (een rol van Noureddine Farihi) wil het meisje naar Turkije sturen om haar daar te laten trouwen met haar neef, maar Zenyep heeft er geen oren naar. Zij wil in België blijven om haar studies af te maken. Maar of het meisje alles aan Danni Lowinski (Nathalie Meskens) vertelt, is maar de vraag…

Danni Lowinski (Nathalie Meskens) ook in boekvorm

Vanaf donderdag 26 april 2012 verovert Danni Lowinski (Nathalie Meskens) niet alleen het Vlaamse televisiescherm, maar ook de winkelrekken van de betere boekhandel en de supermarkten.

In ‘Danni Lowinski: Modellen gezocht’ lopen de zaken van de advocate niet zo best. Bovendien heeft ze ook op privégebied problemen wanneer zich voor het eerst een barst vertoont in haar jarenlange vriendschap met Bieke. Zij staat immers op het punt een modellencarrière te starten, maar Danni heeft daar zo haar bedenkingen bij.

Wanneer Danni toch besluit haar hartsvriendin te steunen, blijkt de aanlokkelijke wereld van de modefotografie een ware nachtmerrie. Danni springt niet alleen als vriendin, maar ook als advocate voor Bieke in de bres. In de rechtszaal blijkt tot overmaat van ramp dat hun vijand dikke maatjes is met de dure, alom gerespecteerde advocaat Olivier Smets…


Danni Lowinski (Nathalie Meskens) gaat zoals Sara verder in boekvorm    
Vanaf vandaag ligt het eerste boek van Danni Lowinski in de rekken: 'Modellen gezocht'. Danni Lowinski is trouwens niet de eerste TV heldin die haar eigen boeken krijgt. Nu nog altijd kan je de avonturen van Sara volgen, terwijl de telenovella met Veerle Baetens toch al zo'n vier jaar geleden aan haar romantische einde kwam.

Danni Lowinski met Nathalie Meskens, iedere donderdag om 20.50 op vtm.

Verder is de Naaktkalender met Nathalie Meskens een groot succes, en al bijna uitverkocht

De naaktkalender voor Kom Op Tegen Kanker wordt maandag al bijgedrukt. Zo groot is de interesse. Pas gisteren startte de verkoop van de naaktkalender, exclusief in de Standaard Boekhandels. In de filialen van onder andere Deinze en Torhout was de voorraad meteen uitverkocht.

Fotografe Lieve Blancquaert en journaliste Annemie Struyf kregen twaalf Vlaamse topvrouwen uit de kleren voor hun Kom Op Tegen Kanker-kalender. Wie de borsten van Nathalie Meskens, Annemie Turtelboom, Annemie Struyf, Natalia, Geertrui Windels, Francesca Vanthielen, Sofie Van Moll, Hilde Crevits, Gilda De Bal, Joke Devynck, Elodie Ouedraogo en Miet Smet naakt wil zien, kan voor 10 euro de naaktkalender kopen in een Standaard Boekhandel.

'Het liep als een trein', zegt Vee Bobelyn, marketingdirecteur van Standaard Boekhandel. 'In sommige filialen stonden de mensen 's morgens al aan te schuiven. Overal vroegen de klanten spontaan naar een naaktkalender. Vaak kochten ze meerdere exemplaren. Er was vooraf wel veel mediabelangstelling geweest maar niemand had de bloot foto's van Nathalie Meskens al gezien want ze mogen nergens worden getoond, dat is juridisch zo vastgelegd. Gisteren zagen de mensen dus voor het eerst de naakt foto's en de reacties waren heel positief. Mooi, niet vulgair was het meest gehoorde compliment.'

'Het is altijd een beetje gokken hoeveel exemplaren je van zoiets laat drukken. We dachten te volstaan met 13.000 stuks om te verspreiden in onze 140 winkels in Vlaanderen en Brussel. Dat is een beetje de oplage van een succesboek. Na de eerste dag is al duidelijk dat we het succes van deze actie zwaar onderschat hebben. We hebben nog wat exemplaren in stock om de winkels maandag te bevoorraden maar tegelijk plaatsen we ook een nieuwe bestelling bij de drukker', zegt Vee Bobelyn.

In Leuven signeerde Annemie Struyf en in Gent Lieve Blancquaert. Dat trok extra klanten naar de boekhandels. Op de beide locaties waren in een uurtje tijd honderd naaktkalenders met Nathalie Meskens verkocht. 'Het viel op dat vooral dames de kalender kwamen kopen. Af en toe schoof wel eens een man wat ongemakkelijk mee in de rij', zegt Mieke Deprez van uitgeverij Lannoo.

Leo Leys van Kom Op Tegen Kanker is bijzonder tevreden met het succes van de actie waarvoor Nathalie Meskens, Annemie Turtelboom, Annemie Struyf, Natalia, Geertrui Windels, Francesca Vanthielen, Sofie Van Moll, Hilde Crevits, Gilda De Bal, Joke Devynck, Elodie Ouedraogo en Miet Smet uit de kleren gingen. 'Het betekent dat er veel geld naar het kankeronderzoek kan gaan. Per verkochte naaktkalender krijgen we minstens 5 euro. Dat bedrag stijgt wanneer de hele oplage verkocht is. Dat blijkt nu zonder problemen het geval te zijn.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten