woensdag 1 augustus 2012

Nathalie Meskens als Danni Lowinski is dé hit van het voorjaar en binnenkort ook in boekvorm te verkrijgen


Nathalie Meskens als Danni Lowinski is dé hit van het voorjaar en binnenkort ook in boekvorm te verkrijgen.

Nathalie Meskens speelt in Danni Lowinski de hoofdrol als een ex-kapster, die enkele jaren geleden besloot haar leven over een andere boeg te gooien door rechten te gaan studeren en het tot advocate te schoppen.

Alleen beantwoordt Danni allesbehalve aan het stereotiepe beeld van een advocate.

Door haar nogal ordinaire looks en brutale mond, geraakt ze dan ook niet aan de bak bij de gereputeerde advocatenkantoren.

Vastberaden de zwakkeren in onze maatschappij bij te staan en zelf ook hogerop te klimmen, besluit Nathalie Meskens als sexy Danni Lowinski haar eigen kantoortje te openen in een winkelcentrum in haar thuisstad Genk.

Nathalie Meskens als Danni Lowinski wil mensen helpen die zich anders geen advocaat kunnen veroorloven, en dit aan de democratische prijs van 1 euro per minuut. Haar kantoor bestaat enkel uit een tafeltje met een klok en haar idee van juridische bijstand is eerder apart.

Nathalie Meskens als Danni Lowinski is hot, en binnenkort verschijnt bij Uitgeverij Lannoo een gelijknamige boekenreeks. Het eerste boek is voorzien voor april.

Danni Lowinski – "Modellen gezocht"

Op vraag van haar vriendin Bieke leent Nathalie Meskens als Danni Lowinski haar 400 euro. Bieke werd namelijk in het shoppingcenter ontdekt door modefotograaf Javier Cortez en volgens hem heeft ze alles om een topmodel te worden.

Maar Cortez is een oplichter, een verkrachter en een afperser en Bieke is niet zijn eerste slachtoffer. Nathalie Meskens als Danni Lowinski neemt de zaak in handen. In de rechtszaal blijkt Cortez echter dikke vriendjes te zijn met meester Olivier Smets.

Een spannende zaak voor de jonge advocate Danni Lowinski(Nathalie Meskens).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten