zondag 15 juli 2012

De bliksem carrière van Nathalie Meskens in 5 beelden

De bliksem carrière van Vlaamse actrice Nathalie Meskens in 5 beelden.
Nathalie Meskens is in 2011 niet van het scherm weg te slaan. Wekelijks kruipt ze in de huid van andere BV's in 'Tegen de Sterren op'. Voor haar prestaties van het voorbije jaar ontving ze 2 Vlaamse Televisiesterren. Binnenkort zal ze ook te zien zijn op het witte doek. De sleutelmomenten uit haar carrière in 5 beelden.
In 2006 verschijnt de televisieserie Kaat & Co op het scherm. De serie zal vijf seizoenen lang te zien zijn op één. In Kaat & Co neemt Nathalie Meskens de rol van Kaat Cremers op zich.
2009-2010: Samen met haar man Jeroen Van Dyck mag ze de hoofdrol spelen in de nieuwe telenovelle ‘David’ op vtm. Nathalie Meskens speelt de rol van Sofie Klaerhout, een wetenschappelijk onderzoekster.
Ook in 2010 is Nathalie Meskens te zien in 'Tegen de Sterren op'. Hiervoor kruipt ze in de huid van televisiepersoonlijkheden Ann Lemmens, Astrid Bryan, Annemie Struyf en ook prinses Mathilde.
In 2011 valt Nathalie Meskens in de prijzen. Begin 2011 mag ze twee televisiesterren voor ‘Beste actrice’ en ‘Populairste televisiepersoonlijkheid’ in ontvangst nemen.
Nathalie Meskens waagt zich ook aan een zangcarrière. Samen met drie andere muzikanten schuimt ze vanaf begin 2011 met veel succes de Vlaamse podia af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten