zondag 13 oktober 2013

Nathalie Meskens in tweede aflevering 'Danni Lowinski'


Nathalie Meskens in tweede aflevering 'Danni Lowinski'

Maar liefst 1.264.041 kijkers -goed voor een marktaandeel van 44,7 % (VVA 18-54; live +5) - zagen in de eerste aflevering van 'Danni Lowinski' de ex-kapster (gespeeld door Nathalie Meskens) haar eerste zaak als advocate winnen, Danni is hot! Was Danni's eerste succes een lucky shot? Volgens meester Smets (gespeeld door Kürt Rogiers) alvast wel.

Hij moest de duimen leggen tegen zijn onorthodoxe, maar hartverwarmende collega en is -blij- verrast te zien dat sexy Danni Lowinski(Nathalie Meskens) haar eigen bescheiden kantoortje geopend heeft in het midden van het winkelcentrum.
 
In datzelfde winkelcentrum spotten we Q-music presentator Sven Ornelis overigens, die er een groenten- en fruitwinkel uitbaat en vanaf donderdag 8 maart niet alleen tussen de vruchten, maar ook regelmatig tussen het gekibbel zal komen te staan van de twee kemphanen Danni Lowinski(Nathalie Meskens) en Olivier Smets.

Naast de terugkerende gastrol van Sven Ornelis, zien we in de tweede aflevering op donderdag 8 maart, ook enkele andere gastacteurs aan het werk naast Danni Lowinski(Nathalie Meskens).
 
Wim Danckaert, bekend van onder andere 'Jes' en 'De Rodenburgs', roept de hulp in van Danni Lowinski(Nathalie Meskens). Hij speelt Ludo Galle, een alleenstaande papa die door Bijzondere Jeugdzorg van verwaarlozing wordt beschuldigd.

Naast de Q-music gezichten Kürt Rogiers en Sven Ornelis is ook JOE fm vertegenwoordigd op donderdag 8 maart.
 
Het is immers Truus Druyts -die in het weekend het programma 'Heartbeats' presenteert- die in de huid kruipt van mevrouw Coppens van Bijzondere Jeugdzorg.

In een minder brave rol zien we Joke De Bruyn (bekend van 'Kinderen Van Dewindt', 'Kaat & co' en 'De 5e Boog'), als prostituee Svetlana. Wanneer zij het land dreigt uitgezet te worden, zoekt ze hulp bij Danni Lowinski(Nathalie Meskens) en dat zorgt voor smakelijke taferelen.

Aflevering 2: Geen Thuis
Ludo Galle, die in een elektrozaak op de tweede verdieping van het shoppingcenter werkt, roept Danni's hulp in wanneer hij aangeklaagd wordt door Bijzondere Jeugdzorg.
 
Na een klacht van zijn buurvrouw dat Ludo niet naar zijn drie kinderen omkijkt,  wil de dienst de alleenstaande vader het hoederecht over Judith, Jonas en Nina ontnemen.
 
Danni Lowinski(Nathalie Meskens) wint de zaak. Maar wanneer de advocate daarna ontdekt dat Ludo toch geen goede vader is, beslist ze om dit keer tegen hem te pleiten.
 
Ondertussen wil een straatprostituee zonder verblijfsvergunning dat Danni Lowinski(Nathalie Meskens) ervoor zorgt dat ze het land niet wordt uitgezet.
 
De impulsieve advocate Danni Lowinski(Nathalie Meskens) beseft niet welke problemen ze zich op de hals haalt door dit dossier aan te nemen.

'Danni Lowinski' met Nathalie Meskens, iedere donderdag om 20.45 bij vtm met herhaling op dinsdag om 22.45 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten