dinsdag 5 november 2013

Succesvolle start voor Nathalie Meskens met 'Danni Lowinski'


Succesvolle start voor Nathalie Meskens met 'Danni Lowinski'

Donderdag kon de vtm-kijker voor het eerst kennismaken met Danni Lowinski, de ex-kapster die als advocate in een winkelcentrum aan de bak probeert te komen. De eerste aflevering met Nathalie Meskens was meteen een schot in de roos.
 
Niet minder dan 1.041.972 live-kijkers – met een piek van 1.167.543 en goed voor een marktaandeel van 39,9 % (VVA 18-54) – genoten van de pittige, warmhartige en ondernemende Danni, een rol die overtuigend werd neergezet door actrice Nathalie Meskens. In uitgesteld relais kwamen daar gisteravond al 100.000 extra kijkers bij.

Ook op sociale media waren de reacties op 'Danni Lowinski' talrijk en enthousiast. Van 'Zalige serie!' over 'Heerlijke ontspanning' tot een bondige 'Topserie!': de tweets en Facebook-berichten laten weinig aan de verbeelding over. Ook voor Nathalie Meskens, Kürt Rogiers en de voltallige cast niets dan lovende woorden.

Kijkers die de eerste aflevering van 'Danni Lowinski' hebben gemist, kunnen op dinsdag 6 maart om 22.45 uur bij vtm hun schade inhalen.

'Danni Lowinski' met Nathalie Meskens, elke donderdag om 20.45 uur bij vtm met herhaling op dinsdag om 22.45 uur.

Meteen meer dan miljoen kijkers voor Nathalie Meskens met 'Danni Lowinski'

'Danni Lowinski' lijkt een schot in de roos te worden voor VTM. De nieuwe reeks met Nathalie Meskens in de hoofdrol lokte donderdag al meer dan een miljoen kijkers naar de commerciële zender.

Nathalie Meskens speelt de rol van Danni Lowinski, een ex-kapster die als advocate in een winkelcentrum aan de bak probeert te komen.

De eerste aflevering op VTM was meteen een groot succes. Niet minder dan 1.041.972 live-kijkers - met een piek van 1.167.543 en goed voor een marktaandeel van 39,9 procent - keken naar de pittige en ondernemende Nathalie Meskens als Danni. In uitgesteld relais kwamen daar gisteravond al 100.000 extra kijkers bij.

Nathalie Meskens speelt Danni Lowinski, een jonge kapster die zich omschoolt tot advocate. Omdat ze, paraderend in ultrakorte rokjes en met diep decolleté, geen baan lijkt te vinden in een regulier advocatenkantoor, begint ze haar eigen zaakje. Aan een tafeltje in het shoppingcentrum van Genk geeft ze juridisch advies aan de gewone man. Daarvoor rekent ze een euro per minuut aan.

Danni strijdt tegen upper class macho’s, maar weet hen tegelijk te charmeren. O ja, ze heeft ook een gehandicapte Poolse vader, die haar carrièrewending niet erg kan smaken.

Een zeer veelbelovende beginsituatie voor een fijne vrouwenreeks. Het doet een beetje denken aan Legally blond, maar klinkt net iets socialer geëngageerd. Danni Lowinski met Nathalie Meskens heet ‘dramedy’ te zijn. Een trendy omschrijving voor een serie die een lach en een traan combineert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten