dinsdag 8 april 2014

Lien Van de Kelder: "Laat Natalie Meskens en Erika Van Tielen maar de Vlaamse babes zijn"

Belgische actrice Lien Van de Kelder: "Laat Natalie Meskens en Erika Van Tielen maar de nieuwe sexy babes van Vlaanderen zijn"
Zone stad actrice Lien Van de Kelder stond jarenlang bekend als de babe met brains in het Vlaamse land. Maar nu lijkt de media-aandacht wat geluwd en haar rol overgenomen door Nathalie Meskens en Erika Van Tielen. "Populariteit is relatief."
Lien Van de Kelder: "Ik zal me niet langer naakt in een publieke sauna vertonen, maar verder heb ik niet veel last van mijn bekendheid. Ik vraag me bovendien af hoe waarheidsgetrouw die enquêtes zijn waarin je als babe wordt aangedragen.
Ik ben er zeker van dat Nathalie Meskens en Erika Van Tielen hoger scoren nu. Populariteit is relatief en slechts tijdelijk. Ik vind het vooral lachwekkend", vertelt Lien Van de Kelder tegen Dag Allemaal.
"Het is een spel dat door anderen wordt bepaald. Laat Nathalie Meskens en Erika Van Tielen nu maar eens de plaats van sexy babe invullen. Ik zie dat de mannenbladen hun pijlen nu richten op hen, en daar ben ik niet rouwig om.", aldus de populaire rondborstige Zone stad actrice Lien Van de Kelder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten