donderdag 6 september 2012

Nathalie Meskens in 'Tegen de Sterren op' als An Lemmens met gastperformer Bart Peeters


Nathalie Meskens in 'Tegen de Sterren op' als An Lemmens met gastperformer Bart Peeters


Gemiddeld 881.616 live-kijkers zaten vorige donderdag voor de buis om de nieuwe persiflages van Nathalie Meskens in 'Tegen de Sterren Op' te ontdekken. Uitgesteld komen daar nog eens 115.894 bij, wat het marktaandeel op 55,7% brengt en waarmee de piek over het miljoen gaat met 1.101.092 kijkers (cijfers live +5, VVA 18-54). Vorige week liet gastactrice Tine Embrechts zien wat ze in de kast had en op donderdag 15 december is voor gastperformer Bart Peeters wel een heel speciale opdracht weggelegd.

In 'So You Think You Can Move Like My Name Is Bart Peeters' gaat An Lemmens (Nathalie Meskens) op zoek naar een look alike van de zanger, presentator, muzikant en acteur. Jury van dienst is Marco Gerris (Chris Van Espen), Euvgenia Parakhina (Barbara Sarafian) en Lien Degol (Ivan Pecnik). Bart Peeters (Jonas Van Geel) is voorzitter van de jury en zo fier als een gieter dat zijn bloedeigen dubbelganger in dit programma gezocht wordt.

De échte Bart Peeters speelt Kevin, één van de look alikes die hun gooi doen naar de titel. Peeters speelt dus niet zichzelf, maar een kandidaat dubbelganger. An Lemmens (Nathalie Meskens) ziet de humor er wel van in. Wie doet het het best? De look alike van Bart Peeters, gespeeld door Bart zelf? Of Jonas Van Geel als Bart Peeters? Bent u nog mee?

In de bloedstollende finale van 'Familie' is Marie-Rose (Nathalie Meskens) niet opgezet met het onaangekondigde bezoek van zatte Rita (Barbara Sarafian), die haar miserie nogmaals probeert te verdrinken. Maar zij is niet het enige onverwachte bezoek van de avond...

In 'Exotische Liefde' wacht Daniël (Ivan Pecnik) zijn kersverse bruid Lonni op aan de luchthaven, gewapend met chocolade, bloemen en een broek vol goesting. Hij neemt haar mee naar huis voor een rondleiding, maar daar ontdekt hij haar ware aard.

Verder in deze aflevering vertelt de Amerikaanse ambassadeur Howard Gutman (Walter Baele) waarom Molenbeek the place to be is en heeft Marc Didden (Ivan Pecnik) het moeilijk met de klagende rockjournalisten. Raymond van het Groenewoud (Guga Baul) sluit de avond muzikaal af.

'Tegen de Sterren Op' met Nathalie Meskens, iedere donderdag om 20.45 uur op vtm.

'Naakte' Nathalie Meskens gaat Lien Van de Kelder achterna

Nathalie Meskens (29) is in Tegen de sterren op diep gegaan om Lien Van de Kelder in Zone Stad te imiteren.

Nathalie Meskens waagde zich aan de naaktscène waarin Lien Van de Kelders personage Fien Bosvoorde bloot in een ondergelopen kelder van een seriemoordenaar te zien was.

Over die naaktscène was wel wat te doen, tot bleek dat jazzmuzikante Sofie Dykmans als vervangster had gefungeerd voor de blote beelden.

Naar nu blijkt hebben de Vlaamse kijkers waarschijnlijk niet Nathalie Meskens naakt zien liggen in de kelder, maar een body double.
 
Nathalie Meskens deed dus in Tegen de Sterren wat men in vaktermen een zogenaamde Lien Van De Kelder noemen, ze maakte gebruik van een vervangster.

Want in Tegen de sterren op deed Nathalie Meskens een beroep op een stand-in, bevestigt Erik Gordts van productiehuis Ded's It: 'We hebben bewust gespeeld met die heisa rond Lien Van de Kelder. Dit was trouwens een ándere stand-in.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten