zondag 1 juni 2014

Nathalie Meskens 'De aanrader' in De Laatste Show


De aanrader in de Laatste Show was Nathalie Meskens, de actrice die prinses Mathilde beter speelt dan het origineel.

Een bijzondere lamp, zonder verdere bijbedoelingen dan dat je er vrolijk van wordt.
Een vliegenmepper die ook dodelijk is zonder echt raak te meppen.
Toeristen de weg wijzen, desnoods geeft Vlaamse actrice Nathalie Meskens hen een lift met de auto.

Nathalie Meskens wordt daar oprecht gelukkig van en is ervan overtuigd dat dat goed is voor haar karma.
Masterchef van de BBC: de twee juryleden twijfelen tussen arrogantie en mededogen. Ze vertellen keihard de waarheid maar soms zijn ze tot tranen bewogen door een perfect gerecht.
Thaise massage: geen zacht gestreel, maar de hardhandige aanpak waarbij je helemaal uiteengerokken wordt.

Fligth of The Conchords: over twee Nieuwzeelanders die het geluk gaan zoeken in New York. En het maar niet vinden. Maar intussen grappige liedjes zingen over hun miserie.

Nathalie Meskens (21 april 1982) is een Vlaamse actrice en zangeres.

Nathalie Meskens studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht. Ze werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de televisieserie Kaat & co, die vijf seizoenen liep op één. Ze was ook te zien als omroepster in het humoristisch programma Als 't maar beweegt met Stany Crets en Peter Van Den Begin. Verder speelde ze gastrollen in Kinderen van Dewindt en De Co-assistent en Nathalie Meskens had een naaktscène in de films Blinker en Blinker en het Bagbag-juweel.

Nathalie Meskens speelde in het Mechels theater 't Arsenaal de producties Hedda, Hoe ver het is van hier, Het Zuchten en De Kollega's. Met vier collega-actrices van de Maastrichtse toneelschool richtte ze het theatercollectief Norfolk op.

Nathalie Meskens treedt ook op als zangeres. In maart 2009 gaf ze een concert in Schoten, op de piano begeleid door Jeroen Tielkin en zong ze nummers van onder meer Randy Newman, Gnarls Barkley en Amy Winehouse.

Nathalie Meskens was in 2009 te zien als prinses Mathilde in het humoristische vtm programma Wij van België, dat origineel bedoeld was als een programma onderdeel van het televisieprogramma “De Zwarte Doos”, maar uiteindelijk een volwaardig programma werd. Walter Baele speelde de rol van Prins Filip.

Nathalie Meskens is in 2007 gehuwd met Vlaams acteur Jeroen Van Dyck. Vanaf 18 september 2009 zijn ze samen te zien in de telenovelle David op vtm. Toen Nathalie Meskens en Van Dyck de hoofdrollen aangeboden kregen waren ze op doorreis in Azië.

In een hotelkamer hebben ze twee scenes uit het script gespeeld en gefilmd en opgeladen naar Youtube, waarna de makers van de serie het filmpje bekeken en het koppel liet weten dat de rollen voor hen waren.

De telenovelle zal meer dan 200 afleveringen tellen. Nathalie Meskens en Van Dyck speelden ook samen een gastrol in de één televisiereeksen Goesting en Witse.

Nathalie Meskens werkte ook mee aan het vt4-programma De Oplichters, met Tom Waes.

Nathalie Meskens Topless

Nathalie Meskens ging in de telenovelle serie David uit de kleren tijdens een bedscene.

Nathalie Meskens is de natte droom van menige Vlaamse man, maar bovenal - uiteraard! - een schitterende actrice. Laat nu net die twee exclusieve kwaliteiten elkaar gevonden hebben in één en dezelfde naaktscène uit de telenovelle David op vtm, waarin Nathalie Meskens bloot onder de douche staat.

Het verhaal
David (gespeeld door Jeroen Van Dyck en in het echt de echtgenoot van Nathalie Meskens) is een 'wilde' drenkeling, die vol verbijstering de Westerse waarden ontdekt, nadat hij uit het water werd opgevist en naar België gebracht door Sofie (Nathalie Meskens) en diens partner, twee wetenschappelijke onderzoekers.

Eerste kus
Eindelijk was het voor David dan tijd voor de grote ontdekking der volwassen seksualiteit. En Sofie voegde meteen de daad bij het woord in een stomende vrij en bedscène. Als toetje kreeg u nog de eerste tongkus van de tortelduifjes.

Hoe ziet de werkdag van actrice Nathalie Meskens eruit?

David op VTM is de eerste 100% Vlaamse telenovelle. Hoofdrolspelers zijn het acteurskoppel Nathalie Meskens (27) en Jeroen Van Dyck (29). Zij kozen niet, zoals de meeste acteurs, voor een artiestenstatuut, maar richtten als zelfstandigen hun eigen V.O.F op. “Jeroen en ik zijn zelfstandigen: we willen niet in slaap vallen in het systeem.”

Nathalie Meskens: “De opnames van 'David' lopen nog door tot mei 2010. Tot dan zullen mijn echtgenoot Jeroen en ik meer dan voltijds bezig zijn met de telenovelle. De wekker staat elke dag om 5.30 uur.

Om 6.00 uur ’s morgens vertrekken we met de fiets naar het werk. Wij wonen in Antwerpen, de opnamestudio’s zijn in Lint. Dat is dus drie kwartier stevig doorfietsen. Maar zo blijven we in shape.”

Nathalie Meskens: “Om 7 uur zitten we in de schminkstoel, om 8 uur zijn we opnameklaar. Dan is het keihard doorwerken tot ’s avonds, met een lunchpauze van drie kwartier.

Om 18 uur stipt zijn we verplicht te stoppen met werken: er worden geen overuren uitbetaald, dus we houden ons strikt aan de draaiuren. Daarna fietsen we naar huis, we doen nog snel even boodschappen en beginnen dan onze teksten te studeren voor de volgende dag.

Daar zijn we toch nog zeker anderhalf uur mee bezig. Dan is het tijd om te gaan slapen, want ik wil zeker acht uur geslapen hebben voor ik weer aan de volgende werkdag begin.

Nathalie Meskens: “Als koppel in dezelfde serie spelen is voor mij absoluut een voordeel. Het blijft niet oppervlakkig, wij proberen altijd verder te gaan dan wat de scenarist geschreven heeft.

In het weekend draaien we niet en proberen we onze gedachten te verzetten, maar dat is moeilijk. De gesprekken gaan automatisch toch altijd weer over ‘David’. Op zondagavond nemen we de teksten van de hele week door: dat is nodig, want met enkel de weekavonden zouden we nooit alles uit het hoofd kunnen leren.”

Nathalie Meskens: “De meeste acteurs krijgen voor een rol in een serie een contract van bepaalde duur. Wij hebben er echter voor gekozen om geen artiestenstatuut aan te vragen: we zijn zelfstandigen en factureren onze prestaties.

Ik was het beu om als bediende zoveel belastingen te betalen: sommige jaren moest ik 6.000 euro neertellen voor de belastingsbrief. Jeroen en ik hebben daarom een V.O.F (Vennootschap onder firma) opgericht, een structuur te vergelijken met een bvba, maar waarbij je volledig aansprakelijk bent. Dat is voor ons geen probleem: als acteur moet je niet zwaar investeren in je zaak.”

“Het nadeel is natuurlijk dat je met ons statuut niet kan terugvallen op stempelgeld in tijden van werkloosheid. Maar wij zijn jong en creatief: we zorgen ervoor dat er altijd werk is. We willen niet in slaap vallen in het systeem.

Jeroen en ik willen er volledig voor gaan, hard werken, ons eigen businessplan uittekenen. Wij zijn gewoon meer het ondernemende type. Wat onze lonen betreft, zijn we tevreden.

Er zijn natuurlijk altijd productiehuizen die proberen acteurs onder de prijs te laten werken, maar het is aan de acteurs zelf om dat niet te accepteren. Tegenover talent staat altijd een prijs. Jeroen en ik hebben niet te klagen.”

Het cv van Nathalie Meskens

Geboortedatum: 21 april 1982
Opleiding: Toneelacademie Maastricht
Tv-werk: Hoofdrol in ‘Kaat & c’o, prinses Mathilde in ‘Wij van België’, gastrollen in ‘Kinderen van Dewindt’ en de jeugdfilms ‘Blinker’
Theater: Divers stukken in ’ t Arsenaal in Mechelen, eigen theatercollectief Norfolk
Zang: Nathalie Meskens treedt ook op als zangeres

Opmerkelijke scène in 'David', de telenovelle die elke werkdag te zien is op vtm. Jeroen Van Dyck, die de rol van David speelt, dook naakt in bed met Nathalie Meskens, die hij in het echte leven zijn echtgenote mag noemen. Van Dyck (29) en Meskens (27) stapten in 2007 in het huwelijksbootje.

Free uit 'Het Eiland' en Kaat uit 'Kaat & Co' werden door vtm gekozen voor de hoofdrollen in de opvolger van 'Sara' en ‘Louislouise' . 'David' vertelt het verhaal van een man die als kind van de boot van zijn ouders viel en jaren later door Sofie (gespeeld door Nathalie Meskens) op vakantie wordt ontdekt.

Zij brengt David mee naar België, waar hij flink moet wennen aan de gebruiken van de Westerse maatschappij. De eerste aflevering van de serie werd op 18 september uitgezonden.

Na 'Sara' en 'Louislouise' pakt vtm na de zomer opnieuw uit met een telenovelle. Het verhaal van 'David', want zo zal de telenovelle heten, speelt zich af in het kuststadje Koksijde. VTM maakte de hoofdrolspelers bekend. De jonge acteur Jeroen Van Dyck speelt David, Nathalie Meskens neemt de andere hoofdrol voor haar rekening.

De nieuwe telenovelle gaat over een rijke familie uit Koksijde, die tijdens een vakantie op een eiland David ontmoet. De jonge David komt mee naar België, maar blijkt niets af te weten van het alledaagse, moderne, Belgische leven.

Jeroen Van Dyck kennen we onder meer uit 'De Smaak Van De Keyser', waar hij Ruben speelde. Ook in 'Het Eiland' speelde hij mee als Free. Daarnaast speelde hij verschillende gastrollen, waaronder in 'Aspe'. Nathalie Meskens kennen we als Kaat uit 'Kaat En Co'.

Jeroen en Nathalie zijn trouwens in het echte leven met elkaar getrouwd.

vtm gaat naakt
Blote borsten en billen troef op vtm.
Nathalie Meskens, Veerle Baetens en Marie Vinck gingen met de borsten bloot voor kijkend Vlaanderen. Anno 2010 is naakt al lang geen taboe meer.

Toch zorgden de beelden voor wat ophef en heel wat commentaren op verschillende fora en nieuwsberichten, want bloot in primetime, dat kan toch niet, of juist wel?! Even de beelden plaatsen voor diegenen die geen fan zijn van vtm of de beelden gemist hebben.

Nathalie Meskens
Nathalie Meskens toonde haar naakte lichaam in en aan David. Na een zedige kus belandden ze in bed maar wat er volgde was de naam seks niet eens waardig. Nathalie ligt met ontbloot bovenlichaam op een even naakte David.

Beiden hebben ze hun kleurrijke onderbroek nog aan. Om toch wat borst te zien, moest je al over een heel scherp zicht, een home cinema of digitale televisie beschikken waarin je de rewind- en pauzeknop heel handig kan gebruiken.

De normale Vlaamse kijker kreeg een heel mooi zicht, op Nathalie’s elleboog. In de aflevering daarna had de bronstige kijker iets meer geluk, welgeteld 9 seconden lang konden ze hun oog laten vallen op Nathalie’s blote borst onder de douche.

Marie Vinck
De – overduidelijke - dochter van actrice, auteur en regisseur Hilde Van Mieghem ging al voor de tweede maal bloot in De Rodenburgs.
De eerste keer duwde Marie Vinck haar twee pronkstukken net boven het zwembadwater uit in het zwembad, een hoog ‘m’a tu vu’-gehalte. De tweede maal bevond ze zich niet meer in, maar uit het zwembad, waar ze topless lag te zonnen.

Veerle Baetens
Veerle Baetens, de kameleon onder de Vlaamse actrices, toonde haar ‘borsten’ net als Vlaamse actrice Kadèr Gürbüz in Code 37. Daarin speelde ze de rol van Hannah Maes, hoofdinspecteur van de zedenrecherche.
De stoere Hannah is single, maar wil ook van de geneugten van seks genieten, al dan niet in haar dromen. Na ettelijke scènes in bad, met haar trillende bad eend, en een douchescène, kregen we een seksscène te zien, of toch een blote borst, een naakt lichaam, wat gehijg en geduw en getrek tegen enkele muren.

Vanaf 14 november stelt Tom Lenaerts opnieuw elke zondag drie duo’s op de proef in het negende seizoen van De pappenheimers.
Zij kunnen in het nieuwe seizoen onder meer rekenen op hulp van Rani De Coninck, Alexander De Croo, Alex Agnew, Wouter Van Besien, Maaike Neuville, Steven Van Ackere, Bart Cannaerts, Marc Didden, Nathalie Meskens, Christophe Deborsu, Lieven Scheire en Raf Walschaerts.

Op zondagavond 27 december 2009 vroeg Tom Lenaerts: “Vul aan: Viva bomma …?” Het antwoord van Vlaams minister-president Kris Peeters luidde: “Viva petatten!” En inderdaad, internationale waarnemers zijn het erover eens dat het voorbije achtste seizoen inhoudelijk een erg sterke jaargang was voor De pappenheimers. Maar dat is geen toeval. Want als je na tweeduizend schriftelijke toelatingsproeven 402 duo’s op gesprek vraagt en vervolgens 732 mensen geweldig teleurstelt om de 36 meest geschikte koppels over te houden, dan pas heb je er alles aan gedaan om de witte merels te vinden.

En het is niet makkelijk om ze op te diepen, die goudeerlijke, hardwerkende Vlamingen die in staat zijn om “Bart De Wever” te antwoorden op de vraag naar een steeds dikker en populairder wordende Antwerpenaar met een harig slurfje. Nee, dat had Kai-Mook niet verdiend. Net zo min als Wendy Van Wanten het verdiende dat een erg sterke kandidaat “La Esterella” antwoordde op de vraag: “Welke erg goed bewaarde oude doos toverde op 13 mei 2008 nog een Estelle uit haar 48 jaar oude doos?”.

10 januari 2010 was de dag waarop 1.850.664 mensen naar De pappenheimers keken. Een absoluut record, wellicht niet toevallig net in de periode dat de kerken massaal leeglopen. Want ook al schommelde de gevoelstemperatuur buiten die dag rond de –75 °C, het geeft toch aan dat De pappenheimers stilaan soelaas biedt voor al die Vlamingen die wel nog wat verdieping kunnen gebruiken op hun zondagse rustdag.

Vanaf zondag 14 november keert dat klassieke zondagavondgevoel ongetwijfeld terug in het negende seizoen. Thuis kunnen de duo’s dan weer zelfvertrouwen tanken voor de werk- of schoolweek, dankzij de drie duo’s op het scherm die het aandurven om hun imago te schenden in ruil voor een som waarmee je al kan gaan aankloppen bij een dealer van een Zuid-Koreaanse wagen.

Maar ook dankzij die bonte stoet van Chinese vrijwilligers die voorlopig nog veilig zit opgeborgen in de kokers: onder andere Rani De Coninck, Alexander De Croo, Alex Agnew, Wouter Van Besien, Maaike Neuville, Steven Van Ackere, Bart Cannaerts, Marc Didden, Nathalie Meskens, Christophe Deborsu, Lieven Scheire, Jan Peumans, Tom Waes, Roos Van Acker en Raf Walschaerts hebben nu wellicht al een beetje spijt van hun overenthousiaste toezeggingen. En die lijst is nog maar het topje van de ijsberg.

Zelfs met mooie sexy actrice Nathalie Meskens geen 10.000 euro in 'De pappenheimers'.
In de eerste De pappenheimers van het seizoen hebben twee kandidaten gisteren opnieuw nipt naast het geld gegrepen. Jitse Maes, een 19-jarige tweedejaarsstudent geneeskunde uit Bornem, antwoordde een seconde te laat 'Aalst' op een vraag van Tom Lenaerts over priester Daens. Op die manier zagen hij en zijn zus Jenne 10.000 euro aan hun neus voorbijgaan.
'Op het moment zelf was het heel erg balen', zegt Jitse. 'Maar ik kan het wel relativeren. We hadden niet echt plannen voor dat geld. Ik had wellicht een vat gegeven en de rest bijgehouden om eventueel een auto te kopen'.

Rode draad in de aflevering waren de grapjes van Tom Lenaerts over de vriendin van Jitse: die is zestien jaar. Na de finale zei Lenaerts tegen Jitse: 'Uw vriendin gaat geweldig trots zijn, als ze zo laat mag opblijven'. Jitse zag er de humor wel van in. 'Ik heb mijn vriendin leren kennen in de scouts, daar hebben ze ook al mopjes gemaakt. Zeker toen we pas samen waren: zij was toen vijftien en ik achttien. We zijn vandaag een jaar en drie maanden samen.'
Jitse en Jenne speelden de quiz gisteravond met Vlaamse top actrice Nathalie Meskens. Die kreeg van RTBF-journalist Christophe Deborsu onder meer een compliment voor haar schoenen.

'Volt' heeft het op woensdag 17 november over de watersnood, over dure en goedkope shampoo en over de onvindbare iPhone van Apple. Nathalie Meskens danst de tango en Kobe Ilsen leeft zich uit in alweer een nieuwe reclametest.

Vlaanderen en Nathalie Meskens dansen de tango.
Vlaanderen als het Argentinië aan de Schelde? De tango is hier in elk geval aan een gestage opmars bezig. Het aantal cursussen blijft toenemen en almaar meer jongeren schrijven zich in voor een initiatie. Actrice Nathalie Meskens trekt voor Volt haar dansschoenen aan. Wat is de aantrekkingskracht van de tango? Of is dit de zoveelste hype die gedoemd is om afgelost te worden door een andere dansrage?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten