woensdag 29 januari 2014

Nathalie Meskens in 'Danni Lowinski' met gastrol voor Viv Van Dingenen


Nathalie Meskens in 'Danni Lowinski' met gastrol voor Viv Van Dingenen

'Danni Lowinski'(Nathalie Meskens) wint niet alleen het hart van de mensen in het winkelcentrum, ook de kijkers thuis zijn fan van de opvallende advocate.

Gemiddeld 1.041.680 kijkers - goed voor een marktaandeel van 41,1% (VVA 18-54; live +5) - keken naar de derde aflevering van de feel good-reeks. De herhaling op dinsdag 20 maart lokte nog eens 198.164 kijklustigen.

'Ik wil niet moeilijk doen he, maar is daar zo geen wet tegen, tegen het pikken van nen arm?', valt Viv Van Dingenen met de deur in huis in 'Danni Lowinski'(Nathalie Meskens) op 22 maart. Haast onherkenbaar maakt ze haar opwachting in de vierde aflevering als bedelaarster Mieke Verschaeve.

Momenteel speelt de actrice in de politiereeks 'Witse' en dit najaar is ze op het vtm-scherm te zien als één van de vaste castleden van de crimiserie 'Deadline 14.10'. Op donderdag 22 maart zorgt ze er eerst nog voor dat advocate Danni Lowinski(Nathalie Meskens) het ziekenhuis dat haar behandeld heeft na een valpartij, voor de rechtbank sleept.

Al is één Danni Lowinski(Nathalie Meskens) voor velen al meer dan genoeg, toch zien we op donderdag 22 maart twee Danni's aan het werk: Nathalie Meskens die de titelrol van Danni Lowinski op zich neemt, en Danni 'Pascalleke' Heylen.

In 'F.C. De Kampioenen' liep de actrice steevast rond met een onberispelijk kapsel, maar in de vierde aflevering van Danni Lowinski(Nathalie Meskens) slaat het noodlot toe, wanneer de kapster van het winkelcentrum haar permanent naar de knoppen helpt. En Danni... die mag een oplossing zoeken.

Aflevering vier: Onder de armen
Danni Lowinski(Nathalie Meskens) geeft Mieke, een bedelaarster die kampeert voor het winkelcentrum, 5 euro. Iets daarna zit Mieke verrassend genoeg rechtover Danni: de advocate kan haar 5 euro terugverdienen door juridisch advies te geven.

Een tijd terug is Mieke in een dronken bui gevallen en opeens werd ze wakker in het ziekenhuis, met een geamputeerde arm. Volgens professor Van Prael, die de operatie uitgevoerd heeft, was Miekes schouder volledig verbrijzeld en werd tijdens de operatie een ongeneeslijke tumor in haar schoudergewricht vastgesteld.

Er was bijgevolg geen andere optie dan amputatie. Wanneer Danni Lowinski(Nathalie Meskens) en Mieke benaderd worden door advocaat Olivier Smets, met een voorstel voor een minnelijke schikking, weten de dames dat er iets niet pluis is.

'Danni Lowinski' met (Nathalie Meskens), iedere donderdag om 20.50 uur bij vtm, met herhaling op dinsdag om 22.45 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten