zaterdag 21 juni 2014

Nathalie Meskens als Pascalleke uit 'F.C. De Kampioenen' in 'Tegen de Sterren Op'

Nathalie Meskens als Pascalleke uit 'F.C. De Kampioenen' in 'Tegen de Sterren Op'
 
Op donderdag 14 april voerden de spiegelbeelden van Lady Gaga, Dina Tersago en Michel Daerden in 'Tegen de Sterren Op' de programmatop-20 aan met een marktaandeel van 31,9% (VVA18-54). Gemiddeld 685.094 live-kijkers maakten kennis met de nieuwe personages van Nathalie Meskens en op het piekmoment probeerden 787.266 live-kijkers te raden wie er onder de vermommingen schuil ging. Ook op donderdag 21 april doen allerlei nieuwe figuren hun intrede.
De 'Tegen de Sterren Op'-visagistes en stylistes haalden alles uit de kast om Nathalie Meskens en Barbara Sarafian om te toveren tot Frieda Van Wijck, en Clara Cleymans kreeg de blonde coupe, grote borsten en het diepe decolleté van Tanja Dexters aangemeten. In 'De Klas van Frieda' gaat de presentatrice op zoek naar anekdotes uit de schooltijd van de ex-Miss België, Alex Agnew, Steven Van Herreweghe en David Davidse.
In de kantine van 'F.C. De Kampioenen' zit Carmen (Barbara Sarafian) aan de porto als Boma (Ivan Pecnik) de vrienden slecht nieuws komt brengen. Doortje (Clara Cleymans), Xavier (Jonas Van Geel) en Pascalleke (Nathalie Meskens) zijn in alle staten, maar Boma en Marcske (Chris Van Espen) weten raad.
Karen Damen (Nathalie Meskens), Kristel Verbeke (Barbara Sarafian) en Josje Huisman (Jonas Van Geel) van K3 stellen hun nieuwe single voor. In 'Sterren op de Dansvloer' worden alle hoogtepunten op een rijtje gezet. Weet politica Inge Vervotte (Clara Cleymans) de jury en de sms'ende kijker te overtuigen met haar paaldansact?
En verder op donderdag 21 april in 'Tegen de Sterren Op' met Nathalie Meskens:
Kabouter Plop en zijn vrienden nemen deel aan 'Mijn Restaurant!'. De jury buigt zich over hun businessplan en hun petite cuisine. Showbizz Bart  probeert de opdracht 'Hoogspanning' tot een goed einde te brengen in 'Binnen de Minuut'. Astrid Bryan stelt haar stappenplan 'How to become a Hollywood wife?' voor. En naast Inge Vervotte probeert ook Elio di Rupo de kijkers aan beide kanten van de taalgrens te overtuigen van zijn Italiaanse elegantie. Gastpresentatoren van de avond zijn Nicole en Hugo.
'Tegen de Sterren Op' met Nathalie Meskens, donderdag 21 april om 20.45 uur op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten